Cabinet stomatologic utilat zona Decebal

139.000€
ID:404  Oradea,  Decebal
391 afisari

Descriere spatiu comercial

Esti stomatolog si doresti sa iti achizitionezi propriul cabinet? Sau doresti sa faci o investitie care sa-ti aduca un venit pasiv din chirii? 
Te intampinam cu o oportunitate in domeniul medical - un cabinet stomatologic, cu o unitate (complet echipata si dotata cu instrumentar stomatologic), si inca o incapere pregatita pentru cea de-a doua unitate, un birou cu sterilizator, sala de asteptare,  o baie pentru personal si alta pentru pacienti, insumand o suprafata utila de 65 mp.      
Spatiul este pregatit pentru a sustine procedurile dentare de ultima generatie si pentru a oferi o experienta optima pacientilor si personalului medical. 
Se preteaza perfect pentru parteneriate. 
Locatia este in imediata apropiere a Pietei Decebal, cu o densitate mare de populatie si cu locuri de parcare in fata.
Zona rezidentiala aglomerata si faptul ca este inconjurat de o comunitate deja formata, ofera cabinetului potentialul de a atrage noi pacienti si de a dezvolta o reputatie solida.                                                                                                                                       In momentul de fata cabinetele functioneaza, detin autorizatie si toate avizele de functionare.
Pret propus: 139.000 €
Asadar, nu mai sta pe ganduri! Contacteaza-ne astazi pentru o vizionare a locatiei! 
Ne gasesti la telefon: 0773 795 287, pe WhatsApp, e-mail: office@brucken.ro, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.

Caracteristici spatiu comercial

  • Numar Camere: 3
  • Zona: Decebal
  • Suprafata utila: 65 mp
  • Reper:
  • Structura:

Caracteristici generale spatiu comercial

  •  Lift:Nu

Harta

Tel: +40772248768 whatsapp